12-09-07

rommelmarkt

Naar jaarlijkse gewoonte hebben we op 2 september weer het beste van onszelf gegeven op de rommelmarkt in Edegem. Zoals elk jaar was de belangstelling zeer groot. De weergoden zijn ons gelukkig ook goed gezind geweest: met een licht zonnetje was het aangenaam te vertoeven tussen de 'oude prullen'.

rommelmarkt22
 

rommelmarkt8
 
rommelmarkt9
Dankzij ons uitgebreid aanbod en onze kleine prijzen hebben we veel mensen gelukkig gemaakt en een mooi bedrag bijeengebracht voor onze goede doelen.

De mensen konden snuisteren tussen een uitgebreid gamma van producten: kledij, glazen, boeken, speelgoed, platen waaronder een prachtstuk met muziek voor mensen op weg naar lourdes, een kroketmachine, oude fototoestellen en nog veel meer van moois.

rommelmarkt19

Naar jaarlijkse gewoonte ging Erik ook één van onze producten ruilen in een ander kraam. Hij kwam terug met volledig legeruniform. Ook dit jaar was de ruil een groot succes, de leger-outfit was al snel verlapt.

rommelmarkt6
 

Tot slot mogen we zeker niet vergeten te zeggen dat er nog plaatsen vrij zijn voor onze kwis. Iedereen is welkom op 5 oktober in Mortsel. Inschrijven kan nu al via een mailtje. Verdere info verschijnt binnenkort ook op de blog.  

09:29 Gepost door het nosissa team in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: rommelmarkt, edegem, zomer |  Facebook |

Commentaren

Als de kwis en al die prijzen zo goed zijn als vorig jaar, dan komen we zeker!!

Gepost door: hava | 12-09-07

De commentaren zijn gesloten.