14-10-07

verslag kwis

Naar jaarlijkse gewoonte vond op vrijdag 5 oktober de nosissa-kwis plaats. De plaats van het gebeuren was de Kobbe in Mortsel. Bedankt voor de ter beschikkingsstelling van de mooie zaal. Ook dit jaar was de opkomst talrijk: er kwamen 33 ploegen mee kwissen voor het goede doel. 

kwis3 kwis5 

kwis6


De prijzentafel was weer rijkelijk gevuld zodat iedereen met een mooie prijs naar huis kon gaan: DVD's, CD's, wijn, boeken, ... We bedanken al onze sponsers waardoor we al dit moois bijeen konden brengen.
kwis4

Aan de jury-tafel werd het hard gezweet om alle antwoorden zo snel mogelijk te verbeteren. Proficiat aan de genieters, zij waren de winnaars met 88 antwoorden juist!

Dankzij een gul gebaar van onze sponser Mobitel in Mortsel konden de mensen dit jaar kans maken op een GSM-toestel. We kregen veel gsm-nummers binnen en uit al deze briefjes werd door een onschuldige kinderhand één nummer getrokken. Bij het opbellen van dit nummer gingen er verrassend veel gsm's af, maar uiteindelijk kon er maar één met de prijs naar huis: proficiat Inge Piraer met uw nieuwe GSM maar vooral ook met de geboorte van uw zoontje Robbe.

kwis1 kwis2

Hopelijk zien we jullie volgend jaar allemaal terug!

19:52 Gepost door het nosissa team in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: acties, kwis, verslag |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.