26-04-09

Picknick, 6 juli 2008


P1060654 bis

Schepen Elke Tindemans, het gemeente personeel, EGRIS, de jeugddienst en de parkwachters van Fort V hebben ons weer alle mogelijke steun gegeven om van deze tweede picknick een succes te maken. De Ethiopische ambassade in Brussel deed ook mee en wij droegen zelf een steentje bij door de zon te bestellen. Natuurlijk waren het onze honderdvijftig bezoekers die  ervoor gezorgd hebben dat onze Ethiopische kinderen en families met de opbrengst van deze dag weer naar school kunnen, ziek mogen worden en zich zelf ook wat betere kansen creëren om een eigen boterham te verdienen.
Tussen haakjes de plaatselijke boterham is een enjeera een grote, dikke en wat zure pannenkoek die als je er genoeg lekkere dingen op doet best smakelijk is.

P1060681 bis

Onze bezoekers waren unaniem: hun picknick mand (zeg ons buffet) was heel ruim en heel gevarieerd gevuld. Hoe we dat voor die kleine prijs deden was velen een raadsel. We zullen u dat raadsel meteen oplossen. Dat is de verdienste van onze sponsors, Mobitel, bakker Floris Van Volsem, Vagro, Vawi, Vandemoortele, Electro specialist L.E.C en de Carrefour in Kontich.

 

Graag ook een knipoog naar de scouts van de 32° St Albertus en 48° Lieven Gevaert uit Mortsel voor de praktische steun en  de aanwezigheid op onze picknick.

Voor ons geen twijfel. Volgend jaar picknicken we terug en we hopen dat jullie weer allemaal van de partij zijn. In Ethiopië zitten ze er met ongeduld op te wachten.

blogfoto

blogfoto2


 

 

15:31 Gepost door het nosissa team in Muziek | Permalink | Commentaren (1) | Tags: picnic, foto |  Facebook |

Commentaren

Leuke foto's! Ik kom dit jaar zeker terug!

Gepost door: Liesbet | 01-05-09

De commentaren zijn gesloten.