19-07-09

Picknick 2009

De derde Nosissa picknick ging door op 5 juli in hangar 23 van fort V. Honderdzestig bezoekers, vertouwde gezichten maar ook nieuwe mensen, mochten we verwelkomen en daar zijn we als organisatie helemaal tevreden mee.

Elke Tindemans en Wim Verrelst als vertegenwoordigers van het gemeentebestuur kwamen na het verkiezen van de verdienstelijke Edegemnaar hun (onze) bokes eten in het park. Een mooie attentie, trouwens zonder de steun van het gemeentebestuur zou onze picknick gewoon niet kunnen doorgaan.

  

Buffet1

Tafel1

Buffet2

 

De opbrengst van deze editie is bestemd om de kosten voor onderwijs van onze straatkinderen in Yenege Tesfa in Ethiopië te dekken. De rest gaat naar het medisch programma van de kinderen en van zo’n 150 lotgenoten die niet in shelter kunnen wegens volgeboekt. Dankzij het succes van deze picknick en de steun van onze bezoekers zijn we daarmee al flink op weg geholpen.

Fiets1Picknickers3Fotos1picknickers6

 

 

 

 

 

 

Onze sponsors hebben er weer voor gezorgd dat het buffet helemaal in orde was. De reporters van de Gazet Van Antwerpen zijn even langs geweest. En met hulp van de gemeente Edegem en de Ethiopische ambassade in Brussel konden we hangar 23 weer omtoveren tot een gezellige locatie. De zonnekloppers zochten het terras op of streken neer op het grasperk voor de hangar om te genieten van het zomerse weer.

De weergoden zijn zo vriendelijk geweest hun plensbui uit te stellen tot vier uur. Iedereen tevreden dus. Wij maken graag afspraak voor volgend jaar en hopen jullie allemaal terug te zien.

 Nosissa1                                                                                 Directeur1                                                                                         picknickers5                                          Picknickers4

 

17:59 Gepost door het nosissa team in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |