14-06-12

Nisissa picknick 8 juli

Zondag 8 juli de 6° Nosissa picknick

 

Zondag 8 juli start om 11uur de 6° Nosissa picknick. We zijn weer te gast bij de Edegemse gemeentelijke sportdienst die zijn sporthal in hangar 44 van het park Fort-V.

 

P1120063 klein.jpg

Het goeie weer en een heerlijk buffet zijn ondertussen besteld. We wachten nu op uw inschrijving. De formule is ondertussen klassiek. De Nosissa picknick is een familiepicknick in het park. Gezellig tafelen tussen 11 en 17uur. De kinderen kunnen spelen zonder dat je uit je stoel moet komen. We vragen wel vooraf in te schrijven en wel voor donderdag 5 juli op nosissa@hotmail.com of via 03/440.49.56.

Een picknick voor de kinderen kost 4€ en daarvoor krijg je:P1120061 klein.jpg

ü    Een belegd broodje

ü    Twee gebakjes

ü    Een stuk fruit

ü    Een yoghurt

Een picknick voor volwassenen kost 8€ en daarvoor serveren we je:

ü    Twee broodjes

ü    Een buffet met beleg

ü    Twee gebakjes

ü    Een stuk fruit

ü    Een yoghurt

 

 

 

Je kan tussen 11 en 17u ook altijd gewoon terecht voor een drankje. Misschien de gelegenheid om een wandeling in Fort V af te ronden.

P1120053 klein.jpg

 

Internationaal gezelschap.

 

Foto uit 2.jpgHet ziet er naar uit dat de picknick 2012 en internationaal gezelschap wordt. Nigisti, de oprichtster en bezieler van Yenege Tesfa en mama van ondertussen meer dan veertig straatkinderen komt op bezoek. Ze is meter geworden van Luna, de jongste telg van de Nosissa groep. Gulle sponsors hebben haar naar hier gehaald. Gelegenheid voor ons om ze u voor stellen en voor u om met haar een babbel te doen. Begin uw Amhaars al maar te oefenen! 

 

We hebben ondertussen ook inschrijvingen uit Nederland en uit Italië. Mensen die Nigisti ontmoet hebben in Gondar en net zoals wij stevig onder de indruk waren van haar persoon en haar werk.

 

Uit Nederland komt een delegatie van het Friesland College. Bezige leerkrachten en studenten. (zie even http://gondaronthemove.blogspot.be/2012/03/gondar-on-move-moves-on.html#!/2012/03/gondar-on-move-moves-on.html)

 

Ook zij maakten met Nigisti kennis en komen uit Leeuwarden op bezoek om haar nog eens te ontmoeten.

 

We stellen er ons maar één vraag bij: waarom zou jij niet komen?

 

 

 

 

 

Zoals altijd gaat de opbrengst integraal naar het Yenege Tesfa project voor straatkinderen in Gondar in Ethiopië (www.yenegetesfa.org). Met de opbrengst hopen we de jongensshelter weer een aantal maanden draaiende te houden.

 

 

 

 

 

09:32 Gepost door het nosissa team | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.