23-05-14

Wereld Missie Hulp en Nosissa werken samen

 

Wereld Missie Hulp en Nosissa werken samen

 

Het is helaas te weinig bekend maar Wereld Missie Hulp steunt een indrukwekkend aantal projecten in Afrika. Ze worden gefinancierd door de opbrengst van de kledingcontainers die je in het hele Vlaamse land vindt.

Vanaf dit jaar werken we samen met WMH. Wereld Missie Hulp gaat een nieuwe shelter financieren voor ons project Yenege Tesfa in Gondar. WMH was op onze infodag van 15  maart in Little Ethiopia in de Zirkstraat in Antwerpen. Daar hadden we Nigisti te gast. Ze was in ons land om alle sponsors te ontmoeten en het volgende werkingsjaar van Yenege Tesfa voor te bereiden.

Wereld Missie Hulp was (terecht) onder de indruk van de begeestering maar ook van de degelijke werking van Yenege Tesfa en van onze vzw.

 

In de tweede helft van dit jaar kan Yenege Tesfa een nieuw huis openen. Zeventien straatkinderen mogen het vanaf dan hun thuis noemen. Daarmee neemt WMH een heel belangrijk engagement, zowel qua budget als in de tijd. Bij deze dus een oproep naar iedereen: als je kleding, schoenen of dekens hebt die je niet langer in de kast wil houden, breng ze dan naar de rode container van WMH in je buurt.

WMH container.pngWaar zo’n container staat vind je op deze site: http://www.wereldmissiehulp.be/  Wie WMH aan een plaats kan helpen om zo’n container permanent te zetten, bewijst hen en ons een flinke dienst. Geef ons een seintje en we doen het nodige. Wist je overigens dat het grote deel van alle kledingcontainers die je vindt, centen opbrengen voor een onderneming en haar aandeelhouders? Wij steken voortaan onze spullen in de rode container.

Op zondag 6 juli organiseert Nosissa zijn familiepicknick in park Fort V in Edegem. Daar staat ook een container. Je kan je kleren en dekens kwijt in hangar 44 aan de Rogier van der Weydenstraat 4 op zaterdag 5 en zondag 6 juli. Doen!

 

23:46 Gepost door het nosissa team | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.