02-08-15

Jaarverslag vzw Nosissa

Jaarverslag vzw Nosissa 2014 


In februari keurde de statutaire vergadering van onze vzw het jaarrapport 2014 goed. We gaven in 2014 zo’n 3.000€ meer uit dan we ontvangen hebben. Die extra uitgaven gaan allemaal naar het Yenege Tesfa project in Gondar.

Het jaarverslag leert ons dat onze inkomsten als volgt verdeeld zijn:

Inkomsten 2014.jpgEigen activiteiten:
Nosissa picknick, dodentocht, rommelmarkt en quiz, leveren 8% van onze inkomsten
Giften:
Dat zijn de lidgelden, de eenmalige acties of giften en de bijdragen van sponsors die maandelijks een overschrijving maken, leveren 20% van onze inkomsten.
Subsidie en grote sponsors:
Dat zijn de gemeentelijke subsidies van Edegem en de bedragen die onze partners AFLAM, Wereld Missie Hulp en de Gasthuiszusters van Antwerpen inbrengen. Ze leveren 72% van onze inkomsten. 

Aan de uitgaven kant liggen de cijfers als volgt:

Uitgaven 2014.jpgEigen activiteiten: Kosten die we maken om de Nosissa picknick, dodentocht, rommelmarkt en quiz te organiseren zijn verantwoordelijk voor 2,6% van onze uitgaven.
Werkingskosten:
Wat we betalen aan de bank en voor verzekeringen is verantwoordelijk voor 0,2% van onze uitgaven. Dit is het enige deel van onze uitgaven waar Yenege Tesfa niet beter van wordt.
Yenege Tesfa:
Wat we overschrijven op de bankrekening van Yenege Tesfa loopt op tot 97,2% van onze uitgaven en zo moet het ook zijn.

 

Willen we er nog even en graag bij vermelden dat de kosten van de bank kleiner zijn dan het bedrag dat Belfius als sponsoring geeft bij onze deelname aan de dodentocht. Bedankt Belfius!


 

 

 

21:37 Gepost door het nosissa team | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.