18-08-15

Dodentocht 2015

 

 

Dodentocht 2015

 

DDT2015.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waar is de tijd dat we alleen moesten opboksen tegen die 100 km. Nu stappen we met drie en worden we gevolgd door twee ploegen met auto. Wat een luxe.

 

Alleen, die kilometers zijn nog altijd even lang en ergens onderweg komen we onszelf weer tegen. Dit keer was dat tussen Lippelo en Puurs. Wie zou er niet in het gras willen gaan liggen in Lippelo of de ogen dicht doen op een terras in Puurs. Wij hebben dat gedaan.

 

Onderweg hebben we de kilometers vervloekt, zijn we bij herhaling flink nat geregend, hebben we verzaakt aan een duvel en een palm. We zijn door een paar diepe dalen gestapt, hebben we er een rist blaren aan overgehouden en … meer dan honderd kinderen op de schoolbanken gestapt!!!

Daarvoor hebben onze sponsors gezorgd en die hebben ons dit jaar echt supper gemotiveerd. Dank je Chris, Niki en Veerle, Daniel, Elke, Rita, Mila, Gert en Sofie, Liesbet, Ivo en Ria, Stefaan, Eddy en Mia, Carlo en Annie, Jurgen, Liliane en familie, Walter, Luc, Jeanine, Guy & Monique, Ingeborg, Guy, Jo en Jee, Erik en Carinne, Peter, Michiel en Jimmy. Dankje ook voor Archiflora en voor Belfius.

 

 

 

Dikke duim voor Michiel en voor de collegas van Fedict en Persopoint. En dankje voor alle supporters die vergeefs gebeld en gesmst hebben naar de in de regen verzopen gsm.

 

 

 

We denken dus al lang weer na over de volgende editie en hoe we die honderd kilometer nu eindelijk weer eens de baas zullen zijn.

 

 

 

Ann, Frans, Jos, Lief, Marleen, Veerle en Wilfried.

 

 

 

19:56 Gepost door het nosissa team | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.