15-08-16

Dodentocht 2016

De 47° dodentocht hebben we weer achter de rug. Voor de derde keer op rij lag het eindpunt na 80 km in het mooie Puurs. Met de vaste overtuiging verder te stappen maar de fysieke conditie was daar niet langer mee akkoord. Noodgedwongen gestopt in de plaatselijke kantine achter een frisse cola. Toch een mooi parcours afgelegd. Vijftig kilometer weerstand geboden aan de zin om op de bank te gaan zitten en twee keer gestorven. Dit evenement heeft zijn naam niet gestolen. Maar het is mooi en we zijn tevreden en vooral er gaan in september weer een heel pak jongeren naar school die daar anders nooit de kans toe zouden krijgen. Dat zijn de echte winnaars net als de sponsors die daarvoor de nodige centen bijeen brachten. Chapeau!

 

Bedankt dus voor de sponsors, vaak al jaren dezelfde mensen. Graag ook een speciaal bedankje voor de vele collega’s van Fedict die weer een paar schoolklassen bijeensponsorden.

 

Een dikke merci ook voor de begeleiders, Rob Chris en Marleen. Ze maken het verschil en net op het moment dat dat ook echt nodig is. Het is niet evident van post naar post te laveren door het drukke verkeer. En last but not least de spionkop van Ilse die je elk jaar weer ‘s nachts in Bornem staan op te wachten met een klein feestje. Bravo supporters. Jullie cola heeft me de hele nacht door geholpen. Ik had beloofd uit te lopen maar dat zal voor volgend jaar zijn.

10:18 Gepost door het nosissa team | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |